XIAOMI - telefonul dual SIM care a detronat Samsung

XIAOMI – telefonul dual SIM care a detronat Samsung

Un telefon mobil a devenit o necesitate, iar oamenii acum au nevoie de mai mult de un număr de mobil si implicit de o cartela SIM, pentru a rămâne la curent cu cei din jur. Producătorii de telefoane mobile au făcut o descoperire importantă atunci când au realizat dispozitivele cu conectivitate dual SIM.

Persoanele foarte active si care vorbesc mult la mobil pot alege varianta unui telefon „dual sim”, cel care utilizează două cartele.

Avantajele telefonului dual-sim sunt evidente: nu mai porţi după tine 2 telefoane, nu mai trebuie să ai grijă să le încarci pe amândouă (decât cu credit, eventual).

Dacă discutăm deschis despre telefoanele dual SIM, in mod evident ca principalul avantaj este acela că ai de fapt două telefoane in loc de unul, însă la un preț pe jumătate.  In ultimul timp, din ce in ce mai multă lume a devenit interesată de telefoanele dual SIM, chiar dacă multi încă nu au înțeles care sunt avantajele reale ale unui astfel de smartphone.

Chiar dacă numele spune aproape totul, fiind evident vorba despre telefoane ce pot găzdui simultan doua cartele SIM, deci fără a mai desface capacul telefonului, avem la îndemână doua cartele, de obicei de la operatori diferiți, sau, pentru cei ce au un număr de telefon personal si unul de serviciu, le ai pe amândouă la îndemână.

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_5 culori

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_5 culori

Un alt avantaj major este acela că sunt operatori ce au oferte de internet mult mai avantajoase pentru cartele  sau modemuri 3G, astfel că pentru 15-25 de lei putem avea 5-10Gb de trafic. Putem da aici exemplul celor de la DIGI, fără a face o mare reclamă.  Putem folosi cartela SIM a modemului, in telefon. Asa că, intr-un dual SIM putem folosi, de exemplu,  una de cartele pt traficul de internet, iar pe cealaltă pentru voce, lucru foarte avantajos in cazul in care am ,,moștenit” un număr de ani de zile si nici nu vrem sa-l portăm în altă rețea, fie şi numai pentru că cele mai multe cunoștințe ale noastre sunt intr-o anumita rețea. Mai mult, sunt telefoane care au posibilitatea de a oferi un hotspot portabil de WIFI, vom avea astfel  avantajul de a putea oferi internet si laptop-ului sau tabletei, dacă suntem ,,in deplasare”.

Vezi preturile Xiaomi de la  eMAG.ro!    Click  >>AICI<< pentru detalii!

O schimbare majoră in lumea telefoanelor mobile dual SIM, in ultima perioadă, este apariția pe piață a marilor producători, care inițial s-au arătat reticenți faţă de acest aspect, însă acum giganti precum HTC, Lenovo, Huawei sau ZTE si-au făcut apariția in sfera smartphone-urilor dual SIM.

XIAOMI – telefonul dual SIM care a detronat Samsung

Xiaomi, un brand in ascensiune, care a câștigat doua piețe imense ca potențial şi volum: China si India, conform businessmagazin.ro, in defavoarea liderului pe piaţa mondială a telefoanelor mobile, Samsung, a adus si la noi un smartphone de top: Xiaomi Redmi 2 LTE.

Telefonul mobil Xiaomi Redmi 2 dispune de un afişaj HD cu diagonala 4.7″ si rulează sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Acesta este pus in mișcare de procesorul Quad-Core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la frecvenţa de 1.2GHz, alături de procesorul grafic Adreno 306 si are o capacitate de 1GB memorie RAM. De asemenea, acesta include o cameră foto de 8Mpx si o cameră frontală de 2Mpx.

xiaomi_redmi_memorie

xiaomi_redmi_memorie

Rularea jocurilor 3D

Procesorul Qualcomm Snapdragon 410 cu capacitate 32-bit si 64-bit, împreună cu procesorul grafic Adreno 306 facilitează rularea jocurilor 3D cu suport pentru cele mai noi API-uri.

Viteza LTE

Cu LTE – până la 150 Mbps – utilizatorii telefonului Xiaomi Redmi 2 pot experimenta viteze de download si upload mai mari pentru navigarea pe web, streaming audio, apeluri video. Puteţi, de asemenea să vizionați filme  si va jucați online.  Cu o viteza maxima de download de 150Mbps*, Redmi Note 4G este suficient de rapid pentru orice aplicație wireless. Viteza download: pn[ la 150Mbps Viteza upload: pana la 50Mbps*.

* – Vitezele sunt bazate pe un transfer teoretic si poate varia in funcție de diverse condiții.

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_S150Mb

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_S150Mb

Multitasking-ul este instantaneu.

Bucurați-vă de o experiență mai fluida cu procesorul de generație nou[ Snapdragon 400. Jocurile si vizionarea filmelor HD nu au fost niciodată mai naturale, acest lucru datorându-se procesorului grafic Adreno.

Oferta de telefoane Xiaomi de la cel.ro –>> Click >>AICI<< pentru detalii!

Afișaj uimitor HD IPS

Jocurile, cărțile electronice si videoclipurile sunt vibrante, clare si mai mari ca oricând. Tehnologia IPS oferă culori incredibile la aproape orice unghi de vizualizare. Cu arhitectura Glass-film-film (GFF), pixelii sunt mai apropiaţi de sticlă, permițând culorilor sa fie afișate într-un mod mai natural. Imaginile nu sunt doar la luminoase, de asemenea sunt mai puțin afectate de efectul de reflexie.

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_camera

Xiaomi_Redmi_2_4G_LTE_Dual_Sim_camera

Realizati fotografii incredibile.

Obiectivul f/2.2 cu unghi larg de 28mm al telefonului Xioami Redmi Note 4G vă permite să cuprindeţi mai multe elemente în fiecare fotografie. Mai mult peisaj, mai mulţi prieteni, mai multe momente care contează pentru voi.

Baterie Li-ion Polymer de 3100mAh

Xiaomi Redmi Note 4G include o baterie mare cu capacitatea de 3100mAh care asigură cea mai bună experiență atunci când utilizați telefonul. Procesorul eficient energetic Qualcomm Snapdragon 400, alături de caracteristicile de economisire ale bateriei incluse in soft-ul telefonului, au permis o performanţă a bateriei impresionantă.

Oferta de telefoane Xiaomi de la evoMAG.ro –>> Click >>AICI<< pentru detalii!

Dual-band Wi-Fi / Bluetooth 4.0 LE

Navigati mai rapid pe retelele Wi-Fi cu cel mai recent standard 802.11ac si obțineți eficienţă energetică cu Bluetooth v4.0 LE.

Mai multe specificaţii tehnice găsiţi pe si site-ul furnizorului, link-ul este acesta: marketonline.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-xiaomi-smartphone-redmi-note-4g-cpu-quad-core-16-ghz-2gb-ram-8gb-flash-ips-55-inch-720×1280-android-44-white

Posted in Bani, finante si afaceri, Computere si electronice, Educatie si comunicare and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *